Hotel service

Hotel service

Ontbijt

Een ontbijt varieert van hotel tot hotel. Een uiterste hiervan is bijvoorbeeld Preston Palace dit is een van de meest uitgebreide van Nederland. Daar hebben ze een assortiment van koud en warm buffet. Maar daarnaast ook de reguliere dingen zoals broodjes, brood, beleg en zuivelproducten. Maar daarnaast ook nog eens smoothies en frisdranken waar je ‘s morgens van kan genieten. Bij andere hotels varieert het van broodjes en beleg tot lokale specialiteiten. 

Wanneer je naar een hotel gaat wil je vaak nergens zorgen over hebben. Dit geld natuurlijk ook voor het eten en drinken. Daarom heb je varianten zoals halfpension of volpension die je kunt kiezen zodat alles geregeld is.

 

hotel service

Lunch

In veel hotels kun je ook kiezen voor een lunch of lunchpakket. Dit verschilt heel veel want vaak zijn de mensen de deur uit tijdens die tijd om de omgeving te verkennen. Maar de mensen die voor rust komen worden niet vergeten. Vaak kun je kiezen uit dingen zoals pannenkoeken, omelet of normale broodsoorten en beleg.

Avondeten

Het avondeten is het meest variërende begrip tussen de hotels. Zo hebben georganiseerde reizen vaak een assortiment van lopend buffet tot 5 gangen diner. Maar ook zijn er hotels waar je gewoon uit een menukaart kunt kiezen wat jij zelf lekker vindt. Vaak wil je toch iets wat echt lokaal is en niet wat je thuis ook kan maken.

Avond eten
Avond eten

Roomservice

De meeste hotels bieden roomservice aan. Hiermee krijg je een heerlijk ontbijtje op bed tot aan een champagne ontbijt op bed. Maar ook de lunch en het avondeten worden op de kamer gebracht. Vaak dien je dit dan wel ‘s morgens aan te geven wat je wilt eten en rond welke tijd je het wil hebben. Alleen zo kunnen ze jou een heerlijke verse maaltijd geven.