Wat kun je in een hotel

Je hebt eigenlijk maar 2 verschillende soorten reizigers namelijk

Luilakken:

Hierbij let je bij een hotel op faciliteiten zoals een goed en luxe bed en wellicht een bubbelbad of jacuzzi op de kamer. Maar het kan ook gewoon in een hotel zelf aanwezig zijn zonder dat het op iedere kamer ingebouwd zit. Deze mensen willen op vakantie voornamelijk genieten van de rust en daarbij horen natuurlijk ontspanningen zoals een bubbelbad of massage. Ook willen ze geen zorgen hebben over het eten dus dit moet het hotel in kannen en kruiken hebben.
Op de meeste boeking sites kun je dit gewoon aangeven en dan is het geregeld wanneer je bij jouw hotel bent.

 

hotel
hotel

Avonturieren:

Deze groep vakantiegangers vind het belangrijk dat de locatie goed is. Zo moet je bijvoorbeeld eenvoudig de bergen in kunnen of naar steden kunnen reizen. Of dit georganiseerd word door een boekingsbureau of dat je dit zelf met de auto of OV doet alles kan. Maar het kan ook zijn dat je bijvoorbeeld wilt survivallen of iets actiefs kunt ondernemen zoals naar de bergen gaan. Belangrijke punten voor het hotel zijn dan de VVV informatie blaadjes of persoonlijke ervaringen met de omgeving. Welke uitjes bieden de meeste hotels aan.

Recensies

Recensies zijn een manier om van tevoren op de hoogte te zijn hoe goed of slecht een hotel is. Duizenden mensen bezoeken hotelkamers en geven daar zijn of haar mening over. Zo kun je o.a. op Trustpilot en Google de meest betrouwbare reviews zien van mensen die de plek al bezocht hebben. Dit is wel aan te raden om te bekijken voor je op reis gaat want het zou zonde zijn als het plaatje te mooi is om waar te zijn. Zo leer je niet alleen je hotelkamer kennen maar ook de gastvrijheid en/of de faciliteiten naar behoren bediend worden.