Een keuze is altijd persoonlijk voor ieder stel. Daarom zullen wij uitleggen wat er ongeveer allemaal inbegrepen is en wat je bij kunt boeken. Wil je het helemaal naar jouw wens laten maken informeer dan bij het betreffende hotel wat je gaat boeken.

Standaard

Een standaard kamer is in ieder hotel hun eigen variant. Vrijwel elk hotel heeft op de kamer dan een bed, kast en douche of wc-ruimte staan. Sommige breiden dit zelfs uit met een bureau.

hotel room
Suite

Suite

Een suite is vaak gevuld met extra opbergruimte in de vorm van tafels of kasten. Ook heb je vaak net iets meer voorzieningen zoals extra stopcontact en of een bureau.

Bruidssuite

Dit is het juweeltje van de hotelwereld. Vaak heb je een jacuzzi of bubbelbad in deze ruimtes. Of wat dacht je van een balkon waarmee je het beste plekje qua uitzicht hebt. Maar ook extra services zoals handdoeken, badjassen en of slippers. De meeste hotels zorgen ook voor een verassende binnenkomst met rozenblaadjes over het bed of een rode roos. Maar ook zorgen ze voor een lekkere fles champagne en 2 glazen daarbij. Dit is in de meeste gevallen ook bij de prijs inbegrepen.

 Bruidssuite

Tips

Wanneer je niet zeker bent of iets inbegrepen is dan kun je dit altijd aan het hotel vragen. Vaak kun je de partner waarmee je ernaartoe gaat ook verassen met een leuk kaartje of bos bloemen op de kamer. De meeste hotels nemen dit voor hun rekening maar het kan altijd zijn dat je iets bij moet betalen. Wil je jouw kamer juist romantisch of spannend in laten richten ook dit kan je aan de medewerkers van het hotel vragen. Zij krijgen honderden mensen per jaar dus zij weten wel ongeveer hoe ze de juist sfeer voor jouw en je partner kunnen creëren.